تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
به وبلاگ صمصام خوش آمدی هموطن

به وبلاگ صمصام خوش آمدی هموطن
حقوق شهروندی-آداب آپارتمان نشینی-حمل و نقل ترافیک شهری-محیط زیست شهری-پسماند ودفع زباله شهری-زیبا سازی و مبلمان شهری-ایمنی شهری 
ساخت وبلاگ

 


مسئوليت شهروندی


دموکراسی های سالم مستلزم شهروندان مسئول هستند. اما مسئوليت های يک شهروند چيستند؟ در دومين پادکست در رشته پادکست های آموزش مدنی ما، به بحث درباره چگونگی مشارکت شهروندان و شرکت در فعاليت های تشکيل دهنده يک دموکراسی می پردازيم.
مسئوليت را می توان به عنوان يک وظيفه يا الزام به انجام کاری تعريف کرد. اين واژه همچنين به اين معناست که ما توانايی انتخاب اعمال خود، مانند مشارکت در يک جامعه دموکراتيک را داريم. تصميم به مشارکت گرفتن اولين گام در اعمال حق خود در يک دموکراسی است.
در جوامع دموکراتيک، هر شهروندی مسئول رفتار فردی خود است. شهروندان بايد با خدمت به جامعه خود و محافظت از محيط زيست نمونه های خوبی برای ديگران باشند.



شهروند مسئول بودن يعنی مشارکت در سه چيز:

- احترام برای ضوابط و قوانين جامعه


- آگاهی از مسائل و نقطه نظرهای ديگران، و


- مشارکت از طريق رأی دادن و گفتگو درباره مسائل با ديگران

در يک دموکراسی، احترام برای قانون و برای حقوق هموطنان، بخشی از مسئوليت های يک شهروند است. تمام افراد در مقابل قانون برابر هستند، و بايد در تمام سطوح به قوانين احترام بگذارند و به آنها عمل کنند. شهروندان همچنين به نهادهای قانونگذار احترام می گذارند. در يک سطح ديگر، مسئوليت به معنای احترام به عقايد شهروندان ديگر است. ايده بردباری درقبال عقايد گوناگون زيربنای يک جامعه دموکراتيک است.
دموکراسی های موفق به آگاهی شهروندان خود نياز دارند. مردم تنها وقتی می توانند مسئول باشند که از حقوق خود بر اساس قانون اساسی آگاهی داشته و آنها را درک کنند. آگاهی از چگونگی عمل نهادهای دولتی نيز حائز اهميت است. اين بدان معناست که شهروندان بر چگونگی اعمال قانون واقفند تا بتوانند از حقوق خود محافظت کنند. شهروندان مسئول هستند از راه مطالعه مسائل محلی، ملی، و بين المللی دانش خود را افزايش دهند و در گفتگوهای محلی شرکت کنند.
تصميم های سياسی زندگی افراد را مستقيماً يا بطور غير مستقيم تحت تأثير قرار می دهند. شهروندان با آگاهی و احترام می توانند با مشارکت جوامع خود را تغيير دهند. شهروندان می توانند رأی دهند، عريضه امضا کنند، در جلسات محلی شرکت کنند، و برای ابراز نظرات خود با مقامات محلی تماس بگيرند.


 




موضوعات مرتبط:حقوق شهروندی,

برچسب ها : ,
[ جمعه 25 / 12 / 1391 ] [ 1:46 قبل از ظهر ] [ صمصام ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ سلام به همه هموطنان عزیز.من صمصام مدیراین وبلاگ هستم که امیدوارم ازاین وبلاگ خوشتون بیادوازهمه شماعزیزان خواستارم بانظرات خوب ومفیدتون من رادرادامه این وبلاگ یاری دهید.دوستدارشماصمصام. ******* لطفا به آرشیو مطالب هم سربزنیدو کامل تمام مطالبم را بخونید من از همه مسائل محیط و زیست و جایی که در آن زندگی میکنیم مطلب گذاشتم ممنون از همه شما و نظر هم یادتون نره....حتما نظر بدین دوستان عزیزم و من را در این راه یاری کنید.با تشکر فراوان از همه دوستان محترم. samsam.shiraz@yahoo.com
آمار و امکانات
----------

------------------------------- تاریخ روز -----------------------------------